Nyt kulturkvarter på vej til centrum af København

Der findes allerede rigtig gode muligheder for kulturelle oplevelser i centrum af København, og bare et udsnit af dem tæller Tivoli, Nationalmuseet og Christiansborg. Problemet er bare at disse institutioner ligger bag hegn og lukkede døre. Derfor er et nyt netværk på vej, som vil skabe et kulturcentrum omkring Slotsholmen.

Læs hele historien her.

Rod i vejprojekt i Odense

Odense kommune har været ude med en beklagelse, efter at det har vist sig at de har handlet imod den gældende lokalplan i forbindelse med en forlængelse af Munkebjegvej til 190 millioner kr. Både beboere, uddannelsesinstitutioner og virksomheder i området forventes at blive påvirket af kommunes fejl.

Læs hele historien her.

Drop fordommene om provinsen – der er vækst, arbejdspladser og billige boliger!

Ifølge Erik Boel, tidl. landsformand for Europabevægelsen, er en styrkelse af sammenhængskraften i Danmark essentiel for styrkelse af økonomien fremover. Udfordringen er bl.a. at nedbryde de fordomme om provinsen, der lever i bedste velgående i de store byer – for netop i provinsen er der muligheder både for den enkelte person, virksomheder og dermed samfundet. Provinserne byder som oftest på børnevenlige miljøer med masser af udendørs -og fritidstilbud, rum til iværksætteri, billige kvalitetsboliger, og så er der jobs!

Læs hele artiklen på finans.dk

Fra bankhovedsæde til discountsupermaked

Hovedsædet for den krakkede bank Amagerbanken bliver nu hjem for discountkæden KIWI.

Salget gavner både sælger, SEB Pension, der har haft mange ledige kvadratmeter siden 2011, hvor banken krakkede, samt KIWI, der ikke har særlig stor markedsandel øst for Storebælt, som med åbningen af supermarkedet d. 27 juni, fortsætter ekspansionen i hovedstaden, der nu tæller 7 butikker.

Læs hele artiklen på business.dk