Virksomhedssalget blomstrer i Danmark med forøgelse på 25 % siden 2014 – og købsfesten fortsætter!

Markedet er det bedste siden finanskrisen, og der ses flere og flere større transaktioner. Købelysten skyldes især det robuste aktiemarked, lav rente og solid adgang til finansiering, siger John Jensen, partener i virksomheden Clearwater. Der er på nuværende tidspunkt ikke tegn på at det er ved at få ende.

Læs nærmere på Business.dk

Drop fordommene om provinsen – der er vækst, arbejdspladser og billige boliger!

Ifølge Erik Boel, tidl. landsformand for Europabevægelsen, er en styrkelse af sammenhængskraften i Danmark essentiel for styrkelse af økonomien fremover. Udfordringen er bl.a. at nedbryde de fordomme om provinsen, der lever i bedste velgående i de store byer – for netop i provinsen er der muligheder både for den enkelte person, virksomheder og dermed samfundet. Provinserne byder som oftest på børnevenlige miljøer med masser af udendørs -og fritidstilbud, rum til iværksætteri, billige kvalitetsboliger, og så er der jobs!

Læs hele artiklen på finans.dk

IT-milliarder vil have skattefrihed til iværksættere

Ifølge den danske iværksætter Lars Dalgaar, der nu er bosat i USA, skal danske iværksættere have skattefrihed i op til et par år, så de får en ordentlig chance for at overleve startfasen, og komme godt ud i verden med nyskabende produkter. Han mener, at danmark skal give bedre mulighed for at al den kreativitet og talent der er i det danske land, kan udfolde sig og virkelig trænge igennem med især software innovation. Det skat en skattefri start bidrage til.

Læs hele artiklen på business.dk