Danmarks fjerdestørste by i hastig forandring

Flere omdannelsesprojekter er ved at ske i Aalborg, som har til formål at udvikle byen fra industri- til videns-, uddannelses- og kulturby. Især Østre Havn er involveret i projekterne, hvor ungdomsboliger, luksusboliger, erhvervsdomiciler og kulturinstitutioner vil erstatte gamle industribygninger. Omdannelsen vil blandt andet give mere plads til erhverv, og samtidig udvikle byen til en mere moderne by.

Læs hele artiklen på byensejendom.dk

Legoland sparker gang i ny historisk forlystelse

Med et beløb på 85 millioner kroner investerer Legoland i en ny forlystelse med Ninja-tema, som også bliver den største investering i Legolands historie. Til marts, 2016 slår Legoland officielt dørene op for det nye 5.000 kvadratmeter store område – Ninjaland er navnet. I Ninjaland er der flere faciliteter som danner nogle helt særlige rammer for børn og barnlige sjæle.

Læs mere om udvidelsen på estatemedia.dk

 

Vi skal tiltrække højtuddannede udlændinge til Danmark

Dansk Erhverv efterlyser ingeniører, programmører, kemiker og andre højtuddannede til Danmark. Ifølge underdirektør i Dansk Erhverv, er der flere højtuddannede der flytter fra Danmark, end der er højtuddannede, der flytter til Danmark, hvilket er et problem. Efterlysningen skyldes især frygten for mindre vækst og færre arbejdspladser, hvorfor Danmark skal gøre det mere attraktivt, at tiltrække højtuddannede.

Læs hele artiklen på finans.dk

Studerende strømmer til jobportaler

Danmarks nyoptagne studerende på de forskellige ungdomsuddannelser er ikke kun igang med rusugen herunder de sociale aktiviteter. Flere studerende er nemlig også i fuld gang med at søge studiejobs. Ifølge jobportalen ungarbejde.dk, som formidler studiejobs steg tallet med aktive jobsøgende med ca. 40 pct. i starten af august.

Læs hele artiklen på finans.dk