Specifikation af udgifter ud over lejen

Flere udlejere er ikke opmærksomme på specifikationskravet i forbindelse med udgifter ud over lejen i erhvervslejeforhold. Dette indebærer fx driftomkostninger. Der findes flere eksempler, hvor udlejer ikke har opfyldt kravet. Dette har medført at lejer kan få tilbagebetalt beløb, der er betalt ud over lejen.

Læs hele artiklen her: business.dk

IKEA’s Innovationslaboratorium til København

IKEA er ved at udvikle et innovationslaboratorium, som skal være en legeplads for idéer til fremtidens IKEA-møbler. Beliggenheden er København, nærmere Kødbyen, og baggrunden for denne placering er ifølge Göran Nilsson meget simpel, “København er en interessant og pulserende by. Vi vil gerne bidrage til og drage erfaring af den udvikling og stemning, som er i Kødbyen”.

Læs hele artiklen på business.dk

Kliniklokale i professionelle omgivelser udlejes

I Lene Hansson Wellness Center (lenehansson.dk) udlejes følgende kliniklokaler, enten på delebasis eller fuldtid  midt i byen i det hyggelige kvarter på Holmen og bagved det Kongelige Teater og Nyhavn. 
Adgang til toiletter, køkken, vaskemaskine, tørretumbler samt venteareal med andre behandlere. 
Lokalet er 10 m2. Lyst og indrettet med skivebord. Der er mulighed for at stille en briks i rummet, eller bruge det til samtaleterapi.
Er du på udkig efter lokaler? Eller søger du lejere til dit lokale? Så besøg landets førende portal for salg og udlejning af erhvervslokaler, og kom i gang allerede i dag!