Rod i vejprojekt i Odense

Odense kommune har været ude med en beklagelse, efter at det har vist sig at de har handlet imod den gældende lokalplan i forbindelse med en forlængelse af Munkebjegvej til 190 millioner kr. Både beboere, uddannelsesinstitutioner og virksomheder i området forventes at blive påvirket af kommunes fejl.

Læs hele historien her.

Tivoli skal tiltrække luksusturister med stor udvidelse af Nimb Hotel

Nimb Hotel i Tivoli i København vil de kommende år gå igennem en stor udvidelse, hvor det vil få tilført blandt andet luksussuiter, tagterrasse og en tagpool. Dette nye offensiv skal tiltrække turister, der vil have en overdådig luksus på deres rejse. Udvidelsen forventes at være færdig i slutningen af 2017.

Læs mere her: Business.dk

Alt om udlejning af lokaler

Har du plads i overskud eller udlejer du kontinuerligt lokaler ud, så vil det nok glæde dig at der er kommet en helt ny hjemmeside med alle relevante informationer omkring udlejning af lokaler. Erhvervsudlejning kan både være indviklet og kompliceret, hvis man ikke har helt styr på hvordan processen foregår og hvad man skal være opmærksom på som udlejer. På hjemmesiden Udlejditlokale.dk finder du gode råd til lejekontrakten, vigtige regler fra erhvervslejeloven, en guide til momsregistrering og meget andet relevant info for dig som vil udleje dine lokaler til erhvervsmæssig brug.