7 gode tips til de “voksne” iværksættere!

Går du med tanker om iværksætteri? Camilla Ley Valentin, som er CCO og medstifter af virksomheden Queue-it, har skrevet et blogindlæg om tips til den voksne iværksætter. Camilla Valentin skriver i hendes blogindlæg, at der oftest bliver lagt fokus på de unge iværksættere, men ifølge Camilla Valentin behøver du ikke være ung for at gøre succes inden for iværksætteri.

Camilla Valentin fremlægger 7 tips til hvordan du kommer godt igang.

Se de 7 tips lige HER

Dansk erhvervsliv halter bagud – har ikke skabt store virksomheder i tyve år.

Ifølge en ny rapport, halter Danmark bagud i skabelsen af store globale virksomheder. I rapporten bliver det slået fast at der ikke er skabt en dansk virksomhed med mere end 1000 ansatte i tyve år.

Manglen på netop disse virksomheder får flere investorer og iværksættere til at drage konklusioner om et for lavt ambitionsniveau for de danske virksomheder.

På verdensplan har Danmark 168 virksomheder med 1000 ansatte, der dermed kan kategoriseres som globale spillere. De virksomheder står blandt andet for 50 % af den samlede danske eksport, og må derfor konkluderes at være en central brik i dansk økonomi.

Læs hele historien HER

Økonomisk tomgang for kontorejendomme er steget med 13%

Nye undersøgelser viser en markant stigning et økonomisk tomgang for kontorejendomme. Istedet er økonomisk tomgang faldet i bolig og-industriejendomme. Flere og flere industriejendomme bliver udlejet, og dette smitter positivt af på den økonomiske tomgangsproces. Trods negativ stigning for kontorejendomme, bliver der i artiklen ikke set påpeget det helt store problem, da branchen har høje forventninger til kontor og der dermed stadig i høj grad er brug for kontorejendomme. Stigningen skal, ifølge artikel, derfor ikke ses som et endegyldigt nederlag for kontorejendomme. Ifølge artikel vil niveauet på de 13 % på længere sigt falde. 

 

Læs hele historien her: Byensejendom

Bedste lande at drive forretning i

Som forretningsdrivende vil det være allerbedst at have hovedsæde i Skandinavien, hvis man ser på en undersøgelse foretaget af Forbes. Danmark formår trods sin lille størrelse at skabe gode resultater der placerer landet øverst i flere statistikker når det gælder virksomhedssted og forretning. Landene måles på en række faktorer, herunder blandt andet innovation, skattetryk og monetær frihed.

Se hele top 10 her på penge.dk

Færre tvangsauktioner i årets første måned

De danske familier kan nu ånde lettet op igen – en undersøgelse fra Danmarks statistik viser nemlig, at antallet af tvangsauktioner er faldet. Ifølge direktør for Realkreditrådet er det en glædesnyhed for boligejerne, da ingen familier ufrivilligt ønsker at miste deres bolig, ligesom en tvangsauktion også kan medføre til et økonomisk tab for boligejerne. Kigges der tilbage på den finansielle krise, der ramte flere danskere i 2008 var det en medfølge, at flere familier måtte vinke farvel til drømmeboligen. Det har heldigvis taget en positiv vending nu, da antallet af tvangauktioner heldigvis har stabiliseret sig.

Læs hele artiklen på byensejendom.dk