H&M Home kommer til Odense

H&M ‘s boligbutik rykker ind i Fonas gamle lokaler på Vestergade. Det er et stort lejemål på 800 kvm i stueetagen, der vil gør det nemt for kunder at komme ind i butikken. Butikken åbner engang i foråret 2017.
Der er i dag fire H&M Home butikker i Danmark – i Fields på Amager, Frederiksberg Centret, Kolding Storcenter og Amagertorv København.

Læs hele artiklen på byensejendom.dk

Nordea: Et stigende antal af tvangsauktioner bør ikke bekymre

Tal fra Danmarks statistisk viser, at antallet af tvangsauktioner i Danmark er steget med 43 procent siden maj sidste år. Det bør dog ifølge Chefanalytiker i Nordea Kredit Lise Nytoft Bergmann ikke give anledning til bekymring. Hun påpeger samtidig, at der overordnet siden år 2008 har været et fald i antallet af tvangsauktioner.

http://www.business.dk/ejendomme/nordea-ingen-grund-til-bekymring-trods-flere-tvangsauktioner

Kan danske rederier være væk om 10 år?

Digitaliseringen vil i en snarlig fremtid påvirke dansk shippingerhverv – hvordan er der ingen, der helt ved endnu. Fremover skal de enkelte rederier ikke blot konkurrere imod hinanden men også imod gigantvirksomheder som Amazon eller Google. Derfor er det vigtigt, at de store rederier ikke blot læner sig tilbage men derimod sætter sig ind i de forandringer, som uden tvivl vil ramme branchen.

»Der er en fare for, at nogle af de større rederier ikke længere er her om ti år. Vi er ved at vågne op, men hvis vi læner os tilbage og siger, at det ikke rammer os, fordi vi har haft skibe i 100 år, er vi i alvorlig fare,« siger Smede­gaard.

Læs mere om historien her.
http://www.business.dk/transport/store-danske-rederier-kan-vaere-vaek-om-ti-aar