Rødovre og Frederiksberg får konkurrence!

Storkøbenhavn bliver endnu engang beriget med et 59.000 m2 shoppingmekka tæt på Vanløse s-tog og metrostation. Det nye shoppingsted, Kronen Vanløse, med 75 butikker er allerede 65 pct udlejet. De 75 butikker er bestående af flere dagligvare-, indretnings- og modebutikker samt restauranter, cafeer og rekreative områder.

Ejer af projektet er den pan-europæiske ejendomsforvalter, Tristan Capital Partners og Solstra Capital Partners, som også ejer Bella Center på Amager og tidligere ejer af Magasin du Nord og Illum.

Læs om det nye shopppingmekka her

Hver femte virksomhed er på jagt efter nye erhvervslokaler

Tallet for virksomheder der ønsker nye lokaler, herunder større lokaler, er voksende hvilket fortæller at det danske erhvervsliv har gode dage.
En undersøgelse foretaget af analysehuset Norstat viser, at 19 procent af danske virksomheder svarende til ca. 40.000 virksomheder søger nye erhvervslokaler.

Den hyppigste årsag hertil, er ønsket om større lokaler, mens 12 procent svarer, at de søger lokaler for at spare penge. Undersøgelsen viser også, at mange virksomheder de seneste år er flyttet til et nyt butikslokale, kontor, værksted eller klinik.

Læs hele artiklen her