Markedet for skønhedsingreb vækster

Antallet af skønhedsindgreb vokser. Markedskræfterne er blandt andet at se i den stigende efterspørgsel på skønhedsklinikker i København. Der er de seneste år åbnet flere og flere klinikker. Markedet er stort og flere mener, at dets potentiale først er ved at vise sig. Tidligere var det meget populært at få lavet extensions, hvor det i dag er blevet meget in at få lavet fylde i læberne og andre mindre ansigtsbehandlinger. Alderen for piger der får lavet bryster er også blevet lavere henover de seneste år. Selvom skønhedsingreb primært til tænkes kvinder, er flere mænd også begyndt at benytte sig af klinikkerne. Generelt set popper der flere behandlingssteder op udover skønhedsklinikker. Negleklinikker og massageklinikker oplever en høj kurs sammen med nytilkommet metoder som f.eks. fishpeeling og mikroneedling.

Læs mere i artiklen her

Nordsjælland: lokaler sælges og lejes på stribe

Før finanskrisen blomstrede erhvervslivet, og derfor også leje og salg af erhvervslokaler til lager og produktion. Finanskrisen slog dog særligt hårdt i det nordsjællandske, og siden da har massevis af lokaler stået tomme. Nu tyder noget dog på, at vinden igen er ved at vende for erhvervslivet nord for København. Tallene er helt nede på 3,6 procent tomme lokaler, hvilket er det laveste i syv år. Det er særligt i regionens store centre som Hillerød, hvor alle lokaler er udsolgt, mens der i de mindre byer stadig er mulighed for at finde lokaler. Dette gælder både køb og leje af lokaler.

Den markante forbedring af markedet gælder ikke kun i Nordsjælland, men i hele landet. Det drejer sig særligt om lagerejendomme, hvilket kan have noget at gøre med nethandlernes behov for distributionsfaciliteter. Hvis udviklingen fortsætter, er det lige før man igen tør overveje byggeri inde for markedet.

Læs hele artiklen på business.dk.

PFA smider 850 millioner i aarhusiansk kontorbyggeri

PFA har gjort deres hidtil største investering, når det gælder kontorbyggeri i Aarhus. De har smidt 850 millioner kroner i det, der vil ende ud med massevis af kontorer i Aarhus. Det præcise tal er 10.621 kvadratmeters helt nye og fuldt udlejede kontorer. Dette er første step i byggeriet. Aftalen giver PFA mulighed for at udvide med yderligere 21.000 kvadratmeters kontorbyggeri på byggefelterne på nabogrunden.

PFA har længe ledt efter et passende projekt i Aarhus, de kunne komme tidligt ind i, og nu er valget faldet på byggeriet i Pakhusene i Aarhus Ø. PFA står med projektrisikoen og for at finde lejere til kontoerne. Læs mere her.

Britiske Meyer Bergman tjener milliarden på københavnsk shoppegade

Den britiske ejendomsforvalter Meyer Bergman begyndte for fem års tid siden at opkøbe butiksejendomme i Købmagergade omkring Rundetårn. Med visionen om at forbedre og effektivisere gik de ind på et marked, der inden da havde været domineret af lokale virksomheder. Noget der skulle vise sig at være en lukrativ forrentning.

Allerede for tre år siden solgte de en del af portfløjen på Købmagergade til Cordea Savills for 522 millioner og for nylig har de solgt fire ejendomme mere for 460 millioner kroner. De har dermed næsten fået en milliard i kassen på butiksejendommene. Med en kvadratmeterpris på næsten 150.000 kroner har de formentlig tjent 50 % mere end hvad Meyer Bergman købte dem for i sin tid.

Læs hele artiklen på business.dk.