Kontorhoteller kan få det svært i Danmark

Kontorhoteller er ved at komme til at Danmark efter at have været et mere set koncept i storbyer som Berlin og London. Idéen virker umiddelbart god, men det kan diskuteres om hvorvidt interessen i at flytte ind på et kontorhotel er der. I f.eks. København er lejepriserne for lokaler i nær så høje som i den engelske hovedstad. I London er altså utroligt fordelagtigt at benytte sig af kontorhotel. Udviklingen i Danmark er endnu meget lille, men alligevel tiltagende.

Læs mere om dette her

Større efterspørgsel på ejendomme i Københavns omegnsbyer

Som resultat af de høje købe- og lejepriser for lejligheder og huse i København, er efterspørgslen på boliger og erhvervsejendomme i Københacn omegn steget. Ifølge Nordea Erhverv vil handlen af boliger i postnumrene mellem 2550-4600 stige med hele 86% indtil udgangen af 2017. Investorerne ser, at disse byer har udviklingspotentiale og at priserne naturligvis vil følge efterspørgslen.

Læs mere om situationen her

Kontorhoteller i København

Kontorhoteller i København er ved at blive en realitet, som kontorhotel-operatør Ordnung står i spidsen for. I et kontorhotel har man samlet forskellige services, som står til rådighed for de virksomheder der lejer sig ind. Det er services som f.eks. mødelokaler, wi-fi, kantine, reception og fitness. Københavns første kontorhotel kommer til at ligge i de tre øverste etager i Codanhus.

Læs mere om de første kontorhoteller i København her

Stigning i lejepriserne for industri- og logistikejendomme

Indenfor de sidste år er væksten i nethandel steget gevaldigt.
Dette har resulteret i, at interessen for at købe og leje industriejendomme og logistikejendomme er steget. Disse ejendomme kan nemlig bruges i led med nethandel som lager og til distribution.

Undersøg sagen nærmere her

Store virksomheder og deres søgen på nye lokaler

En undersøgelse viser, at når større virksomheder skal vælge nye kontorlokaler, er der tre forhold som bliver overvejet mest. Den som vejer mest er de omkostninger, som ligger i det. Omkostningerne overgår faktisk, hvordan lokalerne formår at appellere til medarbejderne.
Det reflekterer at virksomhederne fokuserer mere på omkostninger end strategisk tænkning. Herudover betyder beliggenhed som altid også noget. Det er vel at mærke vigtigt, at medarbejder kan komme til og fra. Derfor spiller transportmulighederne også ind.

Læs mere detaljeret om dette her

CPH Highline – et nyt grandiøst kontorhus

På Havneholmen i København er et nytænkende byggeri under opførelse. Denne arkitektoniske præstation er et kontorhus med et areal på 26.000m2, hvor det i oktober 2017 er påtænkt kontorfællesskaber og virksomheder at flytte ind.
Det er tydeligt, at der i tegningerne har været fokus på et lyst og åbent skandinavisk design med et bæredygtigt præg. Man har ikke blot fokuseret på et grønt miljø, men også på et arbejdsmiljø som skal appellere til alle niveauer.

  • På Cph Highlines hjemmeside kan du i en 3D-opstilling navigere rundt og få et komplet indtryk af kontorhuset.

Læs meget mere om byggeriet på hjemmesiden her. Måske det vækker interesse?