Logistikejendomme i høj kurs

Grundet den store stigning i e-handel skal der sendes flere pakker en før, hvilket kræver en hel del logistik. Derfor er logistikejendomme meget eftertragtet i øjeblikket. Derudover stilles der også større krav til lokalerne da de skal kunne rumme og hae kapacitet til den nye udvikling e-handel har medført.

Læs mere her

Ejendomme for 200 millioner i København og Hellerup handlet

I København og Hellerup er ejendomme for en samlet værdi på 200 millioner kr. blevet opkøbt af Jeudan. Der er tale om 2 investeringsejendomme hvoraf det ene er et parkeringshus og det andet en ejendom i Hellerup, der er blevet udlejet til International School of Hellerup.

Læs mere om handlen her

Butikker i Københavns omegn står tomme

Flere butikker i Købehavn og omegn står tomme. De seneste par år er der blevet flere og flere ledige butikslokaler. Dette gælder især for lokalerne på Vestegnen og i Nordvest. Ledigen skyldes at butikker koncetreres i storcenter og det er her de små enekelte butikslokaler ender med at stå ledige.

Læs mere her

5.000 kvm ejendom på Vestegnen solgt

På Vestegnen er en produktionsejendom på 5.000 kvm netop blevet solgt. Produktionsejendommen på Smedeland 2 i Glostrup er blevet solg til en privat investor. Købet er foretaget som et “Sale and Lease Back”, hvor ejendom bliver købt og herefter udlejet til virksomheden i lokalet.

Læs mere her