Som kunde i Lokalbrugsen får du selv indflydelse på, hvilke varer, der står på hylderne

Som resultat af den nye lukkelov er Coop koncernens mindste butikker truet af lukning.

Det lukningstruede butikker omfatter 100 små nærbutikker placeret i Danmarks yderområder, der nu samles under kædenavnet, Lokalbrugsen.

Sidste forsøg på at undgå lukning

»Hvis de helt små butikker skal overleve, er vi nødt til at tænke  anderledes. Der skal gøres en ekstra indsats hurtigt, for ellers vil mange af dem lukke,« lyder det fra, kædechef i Dagli’Brugsen, Jesper K. Andersen,

Lokalbrugsen integrerer derfor som løsning et kundepanel i de 100 byer, hvoraf mange kun har en enkelt dagligvarebutik tilbage. 1/3 del af varerne vil være de samme for samtlige butikker, medens 2/3 dele bliver udvalgt af kunderne i lokalområdet.

Læs hele artiklen  her