Praj og betal taxaen via din mobiltelefon

Click a Taxi har muliggjort at praje en taxa via mobilen baseret ud fra din fysiske placering.

Til November tager den dansk udviklede app så skridtet videre og indfører betalingsløsninger via mobilen efter at have indgået samarbejde med Amager-Øbro bilen.

Hvordan fungerer det i praksis?

Systemet er meget simpelt opbygget og registreringen af dit kreditkort i selve app’en er i praksis det eneste du som forbruger skal foretage dig, så sørger Click a Taxi for at servicere dig herfra. Efter registreringen af dit/dine kreditkort foregår betalingen af alle fremtidige taxature gennem Click a Taxi helt automatisk. Taxachaufførren markerer, når køreturen er afsluttet og herefter modtager du en kvittering pr. sms, der gør opmærksom på, at beløbet nu er trukket fra dit kort.
App’en er pt. tilgængelig i over 5000 verdensomspændende byer og tilbydes til iPhone, Android og Windows Phone.

Læs mere om Click a Taxi app’en her