Klar til at se Høje Taastrup C blomstre?

Området mellem City2 og stationen er ikke ligefrem kendt for sprudlende liv i gaderne, men det kan se ud som om, det netop er, hvad området har i vente. Et samarbejde mellem Høje-Taastrup Kommune, Danske Shoppingcentre og EjendomsSelskabet Norden vil lave det rolige område om til en kombination af erhvervsejendomme og boliger. Området strækker sig over et område større end 40 fodboldbaner, hvor der i fremtiden vil blive attraktivt at drive virksomhed, bo, handle og arbejde.

Samarbejdet mellem de tre parter fører til et arealudviklingsselskab ved navn Høje Taastrup A P/S. Det er dette selskab, der skal stå for selve projektet. Boliger, erhvervslokaler og parker vil i løbet af de kommende år spire frem. I første omgang er det dog firmaets bestyrelses opgave at finde en direktør, der har kompetencerne til at løfte det store ansvar.

Høje Taastrup Kommune bidrager ikke kun økonomisk, men planlægger også at bygge det nye rådhus centralt i den nye bydel. På den måde vil bydelen blive en ny sprudlende del af Taastrup.

Læs hele artiklen her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *