Fynsk designmøbelfabrikant med vind i sejlene

 

2017 var et godt år for den fynske firma Carl Hansen & Søn, der blandt andet er kendt for deres ikoniske stol. De flyttede ud, ansatte folk, investerede i at opkøbe møbelfirmaer og kom alligevel ud af året med succes. Firmaet leverede et regnskab for året, som er det bedste i designfirmaets 110 år. I alt lød overskuddet på 30 millioner danske kroner. Dette bygger på en markant fremgang de seneste otte år.

Firmaet har nu samlet deres danske faciliteter i Gelsted på Fyn. Her har de adresse i et 37.000 kvadratmeter stort erhvervskompleks. Der har også været brug for mere plads til de 30 par ekstra hænder Carl Hansen & Søn har ansat i årets løb.

Den store succes giver det danske designmøbelfirma blod på tanden til at udvide yderligere og forventningerne for fremtiden er høje. Læs hele artiklen og se billede af deres stol på tv2fyn.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *