Iværksætter-by på Frederiksberg

Just-Eats stifter Jesper Boch har været drivkraften gennem de seneste halvanden år, hvor projektet indtil nu har stået på. Projektet er en iværksætter-by under navnet ’Start-up City’, med beliggenhed på den gamle postgrund på Finsensvej i Frederiksberg kommune. Det samlede beløb for hele byggeprojektet kommer til at løbe op omkring de 400 millioner kroner, og Jesper Borch har derfor brug for økonomiske allierede for at få stablet hele projektet på benene.

Det endelige byggeri vil bestå af 550 kontorer eller såkaldte arbejdsstationer. Derudover vil der også være plads til 131 boliger, restauranter, konference- og undervisningsfaciliteter. Dette resulterer bland andet i et 13 etagers højt tårn. Netop højden på byggeriet var noget af det, der har vagt bekymring hos borgerne på Frederiksberg.

Iværksættere vil kunne få mulighed for at bo og arbejde under samme tag. Der vil også blive mulighed for en mentorordning, hvor nye iværksættere kan blive tillagt en mentor til at rådgive dem gennem processen, hvis de afgiver en mindre procentdel af deres virksomhed.

Lokalplanen forventes at komme i offentlig høring inde for den næste uge. Læs mere her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *