Ekstra penge til initiativer uden for Slagelse

Landudvikling Slagelse har fået flere penge til LAG-puljen. Nu er puljen helt oppe på 1,3 millioner, som man, hvis man har et passende projekt, kan søge om at få del i. Det er EU, som har postet ekstra midler i puljen, som er tiltænk idéer om almennyttige projekter, der har til formål at gøre det mere attraktivt at bo på landet. Et af kriterierne for at få del i puljen er, at projekterne ligger uden for Slagelse by. Hvis virksomheden passer ind under kriterierne og bliver udvalgt, kan små og mellemstore virksomheder også modtage pengene. Netop det, at man kan modtage støtte direkte til en virksomhed er meget unikt.

Summen, man kan modtage, ligger fra 100 000 kroner og helt op til 430 000 kroner, og man kan få op til 50% i støtte. Fristen til at ansøge om LAG-puljen er d. 21. august.

Læs hele artiklen her.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *