50.000 danskere får luksus personalegoder!

50.000 danskere på arbejdsmarkedet får, af deres arbejdsgiver, luksusgoder og gaver som overstiger bagatelgrænsen på 1100 kr. Dette viser en ny undersøgelse fra Revisonsfirmaet BDO.

Fra 2014 og til 2015 er der 6000 flere som får personalegoder – dette er en stigning på hele 13 pct. Under personalegoder hører blandt andet: biograf- og koncertbilletter, weekendophold og bonusrejser.

Ifølge opgørelsen er der givet goder for ca. 114 millioner til danskerne – dette svarer, isnit, til 2250 kr per person.

Læs hele artiklen HER

Detailssalg i Danmark er faldet markant!

Detailsalg i Danmark er i marts faldet med 1 procent sammenlignet med den forgangne måned. Dermed har detailsalg nået sit laveste på de sidste 2 år, dette viser nye tal fra Danmarks Statetisk. 

Ifølge økonom Thomas Lynggard Germann fra Arbejdernes Landsbank er dette dårligt nyt for dansk økonomi. Germann kalder tallene for ildevarslende og tallene er med til at vise, at vejen til at få dansk økonomi tilbage på benene, bliver en sej kamp. Trods bekymringerne fra Arbejders Landsbank, forholder banken sig stadig svagt optimistiske, hvilket skyldes at der kommer flere i job og boligpriserne er gået frem. 


Læs hele historien HER

Flere og flere landbrug giver underskud!

Ifølge ny analyse, giver næsten hvert andet landbrug underskud. Det går generelt bedre for danske selskaber, men hvis man kigger på kategorien “Landbrug, jagt, fiskeri og skovbrug”, er dette en af de få hvor andelen af selskaber der giver underskud, vokser.

Hotel- og restaurantionsbranchen er, som landbrug, en branche der er ramt af underskud. Til trods for dette, går det generelt fremad for de danske selskaber, da andelen af selskaber der giver underskud, er faldet til 32,1 pct. Underskuddet var på sit højeste efter Finanskrisen hvor procentdelen var helt oppe på 47,4.

Læs hele historien HER

Flotte kontorpladser udlejes kun et stenkast fra Nørreport!

Mangler du kontorplads i indre by?


Lejemålet udgør 264 kvm fordelt på 100 kvm lækker og lys overetage samt cirka 100 underetage. De sidste 64 kvm er fordelt på køkken, toilet og mødelokale. Lokalerne ligger på Nørre Voldgade 18 i indre København. Et stenkast fra Nørreport. Vi står for kontorstol + helt nye hæve-sænkenborde2300 kr inc. vand, varme og el/pr plads

Lyder dette som noget for din virksomhed? Tag kontakt til udlejer med det samme via dette LINK