Tomgang i antallet af kontorlokaler, der står uudnyttede hen

 

Et mindre fald i forrige kvartal er erstattet af slet intet fald i seneste kvartal, viser ny markedsstatistik. Økonomien og beskætigelse er på toppen, men der er fortsat tomgang i de danske kontorer, hvor 11,2 % af totalet fortsat står ubenyttede.

Begge dele burde ellers påvirke og sætte gang i udlejningen. Markedsstatistikken fra Ejendomsforeningen Danmark viser, at det i særdeleshed er de dyre lokaler, der i det seneste kvartal har været svære at udleje. Cheføkonom for Ejendomsforeningen Danmark, Morten Marott Larsen, påpeger dog, at det langsigtede mønster stadig er, at tomgangen falder selvom det måske ikke er i det ønskede tempo.
Læs mere om nyheden her

Danske ARKK Copenhagen har fået stor succes og ekspanderer til USA

Det danske sneakerbrand, der er skabt af de to barndomsvenner, Thomas Refdahl og Kasper Høj Rasmussen, har opnået stor succes på meget kort tid. Virksomheden  har netop åbnet dørene til deres amerikanske webshop og  har på blot et år femdoblet deres bundlinje og åbnet butik på strøget i København.

Siden oktober har teamet bag arbejdet på at udvide deres salgsnetværk og har nu fået samlet partnere fra mere end 39 forskellige lande, hovedsageligt i Europa. Usa har dog længe været en stor drøm og interessen viser sig gensidig i form af en stigende efterspørgsel fra amerikanske kunder samt omtale og anerkendelse af diverse sneakersmagasiner.

Læs mere om ARKKs ekspansion her

Nye kontorlokaler til Århus – eCapacity udvider

eCapacity åbner nye kontorer i Århus for komme tættere på og vise tilgængelighed overfor deres juske kunder.

Det er vigtigt for vores kunder at vi er også er lokalt tilstede, når vi hjælper med den løbende analyse og optimering af deres digitale forretning. Derfor er det et naturligt next step for os at udvide med et team i Århus” lyder det fra direktør, Per Rasmussen.

Foruden den nye placering i det jyske har eCapacity hevet ny arbejdskraft hjem – Thoms Løjmann fra Lego’s Digital Insights og James Muldoon fra SKY i London og udvider dermed deres kapaciteter indenfor performance optimering og digital insigt.

Du kan læse mere herom lige her

Ekspreslevering med cykelbud fra online boghandel

Tiden fra du bestiller en bog på nettet til du står med den øsnkede bog i håånden  er efterhånden ligeså kortvarig som, når du selv står i en fysisk butik og hiver bogen ned fra hylden.

Køber du en bog i onlineboghandleren Saxo, kan du få den leveret samme dag, hvsi dud bor i København, således lyder det fra Saxo i en ny pressemeddelelse.

Ordrer, der bestilles inden klooken 12 i København, vil fremover blive leveret med cykelbud fra klokkrn 17-21. Leveringsomkostninger er de samme som ved almindelig hjemmelevering og er gratis ved samlet køb over 399.

Saxo tager derved et stort skridt i et af ændre deres kunders forbrugsvaner og lette deres hverdag.

Læs meget mere om nyheden her  

Verdens bedste italienske restaurant ligger i København

Era Ora betyder ”det var på tide” og er navnet på verdens bedste italienske restaurant uden for Italien.

Restauranten har placering på Christianshavn i København og er ejet af italienske Elvio Milleri sammen med sin brasilianske hustru Edelvita Santos da Silva. Restauranten er grundlagt i 1983 og er altså nu blevet udråbt til verdens bedste italienske af det italienske madmagasin Gamero Rosso. Restauranten  har fået stor international anerkendelse og modtog i 1997 en eftertragtet Michelinstjerne.

Læs mere om restauranten her