Over 20 Aldi-butikker lukker i juni og juli

Det har den tyske discountkæde Aldi meddelt tirsdag middag. I Danmark er der ca. 220 butikker spredt rundt i hele landet. Helt præcis er der tale om 32 butikker som lukkes ud af 220 butikker. Fælles for alle 32 butikker, er at det er de mindste butikker, hvoraf Aldi ledelsen har meddelt at de hellere vil satse på moderningeringer af større butikker.

I den kommende tid, vil de komme med en overordnet investeringsplan.

Aldi har igennem de seneste år haft økonomiske nedgange på det danske marked, med underskud på ca. 950 mio. kr.

 Læs alt om det på Finans.dk

De »særligt smukke« i København

For mange folk er målet om at være smuk både indeni og udenpå et næsten uopnåeligt ideal. Ikke desto mindre er det netop den hæder erhversbyggeriet Turbinehuset i Adelgade har modtaget. Den er en af de københavnske byggerier, der d. 27. april blev hædret af kommunen som værende »særligt smukke«. Ifølge kommunen skaber Turbinehuset et kontorfælleskab af særlig kvalitet indenfor de røde og guld vægge. Udadtil skaber den stemning for borgerne og gadens øvrige besøgende.

Prisen er skabt som hæder til arkitekterne og byggeherrene bag, men også København i et større perspektiv. Blandt de andre vindere er: to torve, to boligbyggerier, et gammelt fredet teater og en bro.

Se de andre vindere og billeder på aok.dk.

Aalborg kan se frem til endnu et stort erhvervsprojekt

Aalborg vil de kommende år udvikle sig til en sprydlende plads for erhvervslivet. Dette skyldes først og fremmest det kommende supersygehus, men nu er nye projekter også på tegnebrættet.

Det er Årstiderne Arkitekter, der står bag den nye plan for et stort erhvervsprojet. Bygningerne vil både skyde op i området med et 15-20 meters højhus, men også i modsat retning vil pladsen blive udnyttet i form af underjordiske parkeringspladser. Med naboer som Nyt Aalborg Universitetshospital, Aalborg Universitet og NOVI vil udnyttelsen den veludbyggede infrastruktur fra naboerne være i højsædet.

Selve startredegørelsen vil blive behandlet på et udvalgsmøde d. 4. maj.

Læs mere om projektet her.