Corona har betyder færre erhvervslokaler

I andet kvartal 2020 har der været færre udbudte lokaler til kontorer og butikker end i første kvartal på trods af Coronakrisen. Det skyldes at man har sat bremsen i med udlejningen, da det har været sværere at besigtige og fremvise lokaler og få taget fotos. Markedet for erhvervslokaler tog med andre ord en timeout sammen med resten af landet.

Læs mere her

Kontorlejemarkedet undgår Corona-nedtur

Selvom mange typer af erhvervslokaler oplever stor tomgang under Corona-krisen, ser kontorlokalerne i København ud til at gå udenom. Nicholas Thurø, Managing Partner hos erhvervsmæglervirksomheden Cushman & Wakefield RED, mener, at en af årsagerne skyldes, at kontorlejen i København er lav set i forhold til de andre nordiske hovedstader.

Læs hele forklaringen her 

Stor efterspørgsel efter erhvervslokaler

Højkonjunktur på erhvervslokalemarkedet betyder, at det er let at være udlejer. Udlejningshastigheden er steget og det er derfor let at finde en lejer til sine lokaler, især i de større byer. Generelt er billedet, at det er lokalesøgerne der betaler sig til at få adgang til udlejerens kontaktoplsyninger.

Læs mere her

Uattraktivt for virksomheder i Viborg og Holstebro

Viborg og Holstebro er dårligst til at tiltrække virksomheder, når det handler om at finde nye lokaler. Det viser en analyse som har undersøgt hvilke kommuner der er mest attraktive for de danske virksomheder. Analysen er lavet af Lokaleportalen.dk, som har set nærmere på hvilke byer der søges mest på på portalen.

Læs historien her